Startpagina

Geen huis zonder bouwplan.

Een bouwplan voor een huis bestaat vaak alleen in het hoofd van de opdrachtgever of de architect. Zonder dat bouwplan kan er niet gebouwd worden, hoewel het immaterieel is en geen deel uitmaakt van het gebouw zelf.

Het bestaat vanaf het eerste begin en blijft altijd bestaan en bovendien is het in alle aspecten van het bouwproces zelf werkzaam als richtlijn.

De Centrale Verwarming is ons energiesysteem. Het is ons bewustzijn en onze levensenergie.

We beschouwen de woning als ons lichaam. De bewoners van het huis zijn het Zelf, zij behoren tot het huis, zij bepalen het huis zoals het Zelf (soul) het lichaam  tot het IK maakt.

De bezoekers kan je beschouwen als het NIETZELF, zij komen en gaan, maar maken een noodzakelijk deel uit van het huis. Zolang de bezoekers zich in het huis bevinden communiceren ze met de bewoners op een aangename of minder aangename manier. Onaangename bezoekrs worden naar buiten gewerkt of vertrekken, omdat het hen niet aanstaat.

Bouwtekeningen

Bij het bouwen van een huis telt het eindresultaat. Onze gedachten zijn bouwtekeningen. Ze dragen informatie en energie met zich mee.
Vaak hebben we een niet-gerichte aandacht. En er zit een Spam-filter op basis van je afkomst, religie, cultuur, opvoeding en ervaring. Je beoordeelt informatie en stopt deze in zelfgekozen hokjes.

Scriptschrijver.
Hoe werkt het leven? Met een bewuste aanpak kun je invloed uitoefenen.
Welk verhaal heb je bedacht over je leven?
Hoe wis je een ingesleten rol van je 'ik' computer?

Concentratie.
Als je iets leuk vindt gaat dat vanzelf.(flow)
Leer je verlangens helderder te formuleren.