Startpagina

Jij bent elektrisch, net als onze planeet

Heb je wel eens een tinteling gevoeld en gemerkt dat er een gevoel van warmte opsteeg vanuit je voeten als je met je blote voeten op het strand liep of op een grasveld dat glinsterde van de ochtenddauw?
Voelde je daarna dat je nieuwe energie had gekregen ? Als dat inderdaad zo is, heb je ervaren dat de aarde je lichaam heeft opgeladen. We leven namelijk op een planeet vol natuurlijke energie. Het aardoppervlak wemelt van subtiel pulserende frequenties, iets wat de meeste mensen niet weten of er gebruik van maken. Want wie ziet nu zand, gras, de stoep of de aarde onder zijn voeten als energieveld?
Door de eeuwen heen hebben mensen op de grond gewandeld, gezeten, gestaan en geslapen- waarbij hun huid in contact kwam met de huid van de aarde- zonder te beseffen dat zo'n simpele aanraking natuurlijke elektrische signalen aan het lichaam overbrengt.

Uit onderzoeken is gebleken dat het oppervlak van de aarde ontstekingen remt, de slaap bevordert en energie geeft- allemaal tegelijk. De kennis en betekenis van dit verband is nog maar recent onderzocht en verklaard door wetenschappelijke deskundigen op het gebied van geofysica, biofysica, elektrotechniek, elektrofysiologie en geneeskunde. Zij vertellen ons dat de elektrische energie van de aarde de orde in onze eigen lichaamsfrequenties in stand houdt. Ons leven op deze elektrische planeet is elektrisch van aard. Ieder van ons is een verzameling dynamische elektrische circuits. Alle bewegingen die je maakt en al je gedragingen en handelingen worden aangedreven door elektriciteit.

Verbind je met de aarde en genees

Hoe goed zit je in je lichaam?
We kennen allemaal wel het type mens wiens bewustzijn nauwelijks in zijn lichaam is. Het is net alsof die altijd buiten het lichaam is. Het gaat daarbij om intellectuele types, die enorm druk bezig zijn in hun hoofd; je kunt de energie van hun denkprocessen bijna voelen. Tegenwoordig zijn volwassenen die goed in hun lichaam zitten, zeldzaam. Hoe is je contact met de aarde onder je? De meeste mensen zijn tegenwoordig niet goed geaard.

Is je ademhaling kalm en ritmisch?
Waarom zijn lichaam, aarde en ademhaling zo belangrijk? Omdat het domweg onmogelijk is om de juiste keuzes te maken als jij versuft of angstig bent, niet goed in je lichaam zit en niet vast op de aarde staat.

 

Geopathie- woonbiologie

We verstoren ons natuurlijke elektronisch veld in ernstige mate. Elke levende cel heeft om gezond te kunnen functioneren een bepaalde elektrische lading nodig. Een te grote afwijking in de elektrische spanning of het elektromagnetisch  veld van cellen kan ernstige verstoringen tot gevolg hebben, soms zelfs de dood.

De belangrijkste verstoringen voor ons natuurlijke veld zijn:
* Metalen ruimten (gewapend beton, auto's, vliegtuigen e.d.)
* Metalen 'circuits' ( een beugelbeha, kwikvullingen, metalen bedbodems e.d.)
* Elektrische apparaten (huishoudelijke apparaten, lampen, computers, telefoons e.d.)
* Synthetische materialen (synthetische kleding, vloerbedekking, beddengoed e.d.)
* Geopatische belastingen( o.a. ongunstige aardstralen)
* Draadloze netwerken (draadloze internetverbinding, draadloze telefoon, toetsenbord, muis, afstandsbedieningen)

Daarnaast worden we beïnvloed door andere belastingen:
* Gifstoffen in onze voeding
* Belastende stoffen in onze directe leefomgeving(cosmetica, deodoranten, badartikelen, verf, onkruidverdelgers e.d.)
* Zware metalen (o.a. in uitlaatgassen, aluminium van pannen of folie, kwik in vis en amalgaamvullingen)
* Milieurampen

Lees:
' Handboek kanker'               Henk Fransen
' Detox'                                Roy Martina
' Earthing' Je lichaam aarden   Clinton Ober
' De wet der resonantie'         Pierre Franckh

websites:
www.floww.com voor tien stralingsverminderende tips

www.ahealthylife.nl 

www.geovitaal.nl

www.earthingnederland.nl

 www.earthing.com

www.ener-chi.com

 

Resonantie

Dankzij de wet der resonantie weten wij dat alles in het universum met elkaar communiceert via trillingen. Alle voorwerpen en alle levende wezens in onze waarneembare wereld bezitten een eigen trilling, evenals alle organen en cellen in ons lichaam. Als we materie op haar trillingsenergie onderzoeken, zullen we vaststellen dat verschillende objecten in uiteenlopende frequenties trillen. Sommige voorwerpen trillen in dezelfde, of in een soortgelijke frequentie.
Andere mensen, objecten of gebeurtenissen kunnen het trillingsveld dat wij veroorzaken niet weerstaan en zullen met de door ons veroorzaakte frequentie meetrillen. Zij moeten en zullen op onze trilling reageren.

Wat is het voordeel van het feit dat anderen met onze energie tot trillen worden gebracht?
Het gelijke trekt altijd het gelijke aan.

Alles dat met ons meetrilt, wordt onvermijdelijk in ons leven opgenomen. Dat hoeft niet altijd positief te zijn. Een trilling kan zo sterk zijn, dat zij materie verwoest. Een operazanger kan met een enkel geluid van zijn stem een glas laten springen. Hij leidt energie door de ruimte naar het glas. Als de overgedragen energie dezelfde trilling bezit als het glas, kan de spanning zo groot worden dat het glas springt.

Natuurlijk spatten wij niet als glas uit elkaar. Niettemin kan de zogenaamde 'negatieve' trillingsenergie die wij bezitten, gebieden in ons laten trillen waarvan wij dat niet wilen. Ook kan zij onaangename, misschien zelfs schokkende gebeurtenissen in ons leven halen. Om die reden is het zo belangrijk voor ons om precies te weten in welke eigen trilling wij ons bevinden en welk trillingsveld wij onbewust of bewust opbouwen.

We blijken vooral ontvankelijk te zijn voor informatie waarmee we resoneren(op dezelfde golflengte zitten). Het filteren en interpreteren van informatie is per definitie subjectief. En zo is ook te verklaren dat een bepaalde situatie/gebeurtenis door verschillende personen totaal verschillend beleeft wordt. Traumatische ervaringen hebben een grote impact. Alle gebeurtenissen die hiermee resoneren, kunnen het systeem à la minute 'op scherp zeten' en de balans ernstig verstoren.

Trillingsveld.
Wees je ervan bewust dat het belangrijk is het juiste trillingsveld op te wekken om de krachten die jij wenst, te kunnen uitzenden. Lukt je dat, dan kun je alles in deze wereld bereiken. We kunnen op verschillende manieren met onze wensen meetrillen.  De beste manier is om die technieken uit te kiezen, die jou het meeste plezier brengen. Gemak en vreugde zijn namelijk belangrijke energiedragers om je wensen te manifesteren. Benader je de zaak te serieus en verkrampt, dan bouw je automatisch een negatief, krampachtig trillingsveld op.

Denk steeds aan het volgende: Alles wat je denkt, voelt en gelooft, haal je in je leven.
Welk 
trillingsveld we op dit moment opbouwen kunnen we aflezen uit onze omgeving, omdat hierin alleen dat aanwezig kan zijn, wat ook in ons gevoelsleven bestaat. Het trillingsveld dat ons omgeeft, beïnvloedt ons zonder twijel voortdurend, zoals iedere door ons opgewekte wenskracht, dat ook kan doen.

Technieken die je kunt gebruiken zijn: affirmaties, gedachtenkracht en  innerlijke beelden.
Affirmaties zijn positief geformuleerde zinnen, die je voortdurend herhaalt- zoals mantra's. Het zijn instemmingen, die ons levensdoel versterken. Maar in werkelijkheid veroorzaken ze wezenlijk meer. Met affirmaties bouwen we het snelst het ideale trillingsveld voor onze wensen en herprogrammeren wij doelgericht onze hersenen. Vooral omdat we ze overal en altijd kunnen inzetten. Het is belangrijk dat wij absoluut geloven in onze affirmaties, want we trekken slechts dat in ons leven aan wat wij ook echt geloven en voelen.