Startpagina

Creatie

Er zijn 5 basisprincipes die je consistent moet toepassen om succesvol en moeiteloos te manifesteren:

1. Creatie
2. Afstemmen op de feedback van je creatie
3. Magnetisatie of Aantrekking
4. Manifestatie
5. Toelaten.

 

Het creëren van een 4-D blauwdruk

Stap1. Creatie is wat anders dan manifestatie, creatie is het moment dat je in het Universele Matrix Veld (4e Dimensie) een nieuwe blauwdruk introduceert. Dit moet krachtig en zuiver zijn, je mag geen twijfels hebben over wat je wilt en je moet precies aangeven wat het is dat je wilt. Het moet ook opgeladen zijn met positieve emotionele spanning.

De creatie - formule:

intentie x kracht + loslaten = creatie.

Vertaald in gewone taal: intentie vermenigvuldigd met kracht vermeerderd met maximaal loslaten is creatie. M.a.w als je iets wilt creëren moet je een sterke positieve lading opbouwen verbonden met wat je wilt, dit krachtig uitzenden en dan helemaal loslaten, het is dan gecreëerd en je hoeft dat niet meer te herhalen. Belangrijk is om precies te weten wat je wilt.

Feedback

Stap 2: Feedback: eenmaal als de blauwdruk gecreëerd is, begint fase twee: luisteren naar de signalen(feedback). Het Universum is neutraal, oordeelt niet en volgt de weg van energie, zoals water de weg van zwaartekracht en minste weerstand volgt.

Deze fase wordt ook synchroniciteit genoemd: het Universum begeleidt je op het pad naar jouw doelen. Het lijkt toeval (het valt je toe of op), het is handig om te weten waar je op moet letten!
Als je dat doet zal jouw manifestatie-proces moeitelozer zijn dan wanneer je niet de signalen opvangt of volgt.(boeken, kranteartikelen,radio- en tv-interviews,enzovoort)
Je kunt deze signalen provoceren.

Magnetisme = aantrekkingskracht vergroten

Stap 3: vergroten van je aantrekkingskracht: waarom zijn bepaalde mensen een magneet voor geld en geluk? Geld werkt ook via energetische principes. De principes van aantrekking kun je leren, sommige mensen hebben onbewust een magnetische kracht en hoeven er niets of weinig voor te doen. Je kan dezelfde principes leren toepassen op gezondheid, relaties en geluk.

De magnetisme -formule:
Magnetisme= zelfbeeld- conflict+ eigenwaarde.

Jouw aantrekkingskracht wordt aanzienlijk vergroot wanneer je een positief zelfbeeld hebt zonder conflicten omtrent je doelen vermeerderd met een hoge eigenwaarde. D.w.z dat je een methode moet hebben om alle twijfels omtrent jouw doelen los te laten, totdat je 100% overtuigd bent dat het je gaat lukken. Onder de conflicten die je tegenwerken vallen negatieve geloofsovertuigingen. Je moet zeker zijn van wat je wilt en ook zeker zijn dat je het waard bent! Je kan nooit schatrijk worden als je niet gelooft dat je het waard bent.

Manifestatie versnellen

Stap 4: manifesteren versnellen: dit is een van de belangrijkste fasen van het proces, hoe kan je ervoor zorgen dat jouw bestelling (creatie) er z.s.m aankomt?

Eén van de simpele formules die je moet leren is: frequentie x intensiteit = manifestatie.
D.w.z door wat je wilt frequent  in je gedachten te nemen met een bepaalde intensiteit zal je het manifestatie proces versnellen
.
Frequentie zonder intensiteit heeft geen enkele invloed, dan is het precies hetzelfde als frequent dagdromen, dat levert helemaal niets op. Vandaar dat je nooit lang moet visualiseren, het is beter kort en intens te visualiseren dan lang. Maak hiervan een automatisme in je dagelijks leven!

Toelaten

Stap 5: het jezelf gunnen: als je een ander niets gunt, dan gun je het jezelf(onbewust) ook niet. Dit heeft te maken met de zogenaamde spiegel- neuronen in onze hersenen, we spiegelen de wereld naar onszelf toe, waardoor we zelf lijden, wanneer we iemand anders zien lijden of wanneer we iemand afkeuren of veroordelen. Volgens spirituele wetten zijn we allen verbonden met elkaar. Met een paar simpele technieken kun je leren het Universum naar je hand te zetten en daardoor wat je wenst ook toelaat in je wereld. Deze stap is mogelijk de allerbelangrijkste stap die de meesten vervangen met hard werken en forceren van wat ze willen. Wanneer het je gegund wordt dan hoef je er niet voor te knokken of te lijden.
Pas de formules  toe, beheers de technieken en pas ze toe om het leven te creëren dat je wilt.

10 veel gemaakte fouten

1. Het verschil niet weten tussen creatie, magnetisme, manifestatie en toelaten.
2. Het uitzenden van tegenstrijdige intenties.
3. Niet ontvangen of onjuist interpreteren van de feedback.
4. Ineffectief visualiseren of teveel visualiseren
5. Doorgaan wanneer je moet stoppen en stoppen wanneer je moet doorgaan. Dit is een kwestie van leren aanvoelen van het juiste moment.
6. Uitzenden van afstotende magnetische energie zoals; lage eigenwaarde, twijfels, negatieve geloofsovertuigingen enzovoort.
7. Het niet toelaten van wat men wenst door jaloezie en afgunst.
8. Spirituele misvattingen over geld.
9. Moeiteloosheid verkeerd interpreteren, de weg van de minste weerstand is niet niets doen maar weten welke signalen te volgen naar je doel.
10. Niet kunnen loslaten van de creatie, als je obsessief bezig bent met wat je wilt, stoot je het af.

Herken je het? Verander het!