Standaard pagina

Tweelingziel; de ontmoeting met dat eeuwige beeld in ons

Onze relaties buiten onszelf zijn altijd indicatoren van ons innerlijk. Wat representeert een diepe aantrekking tot iemand? Het representeert de innerlijke verhouding tussen onze mannelijke en vrouwelijke energieën. Als je weet welke van deze energieën jouw tegenhanger vormt, ben je een stap dichterbij het ontdekken van je ' tweelingziel'.

De tweelingziel is ons geheugen van dat eeuwige beeld.Zoek in jezelf naar de perfecte liefde.De  ontmoeting met je tweelingziel is op de eerste plaats een psychisch proces, waarbij het hogere deel in jezelf het aanvullende deel aantrekt. Wanneer je eindelijk deze verbinding hebt bereikt, voel je hem of haar daar aanwezig in jezelf.

Het kan de mannelijke of vrouwelijke  energie zijn. . Wat belangrijk is, is jouw relatie tot die innerlijke energie, een voorbeeld: een vrouw identifeert zich meer met haar innerlijke vrouwelijke energie.Hoe voelt ze zich dan tegenover de mannelijke energie? Omarmt ze het, verwerpt ze het of is ze ermee in strijd? Vooral in spiritueel verbonden relaties is het nooit de 'buitenkant' ( in dit geval de vrouwelijke energie) die overheerst. Alles begint in je en de essentie van jouw ware tweelingziel ( dat eeuwige beeld) kan altijd worden teruggevonden in je psyche.

Als een relatie die je met iemand hebt nergens op lijkt te slaan( je kunt je wel afvragen waaron je je aangetrokken voelt tot deze persoon) keer dan terug in jezelf - de tweelingziel in jou en je innerlijke wijsheid. Je zult je antwoorden daar vinden.

Alles begint in jezelf

De relatie van tweelingzielen is eeuwig. Het is iets waar je je op afstemt  diep in jezelf. Het herkennen van de tweelingziel is een ' innerlijk weten'  jouw gevoelens naar de buitenwereld zullen je het antwoord niet geven. Toch kan een tweelingziel buiten jezelf bestaan ( in een ander persoon) het is niet enkel een verborgen kant van jezelf. Die andere persoon triggert dan een verandering in jou.

Maar vind het eerst in jezelf - dat eeuwige beeld, dat verborgen deel van jou - en dan ben je in staat om diezelfde energie ook in een ander persoon te herkennen.Wat je moet doen is je openstellen om een liefdevolle relatie te krijgen en jezellf voor te bereiden deze relatie te ontvangen.

Wat als het universum probeert om jou de perfecte levensgezel te sturen en jij blijft erop staan  dat het slechts een bepaalde persoon mag zijn?

 

 

Herkenning

Meestal is het zo, dat zodra we ons herkennen en verenigen met dat ' verworpen deel ' van onszelf, we bewust weten wie goed voor ons is. Dan begrijpen we de definitie van het type relatie die we willen in ons leven. Ware liefde gaat nooit over het verlagen van jouw eigenwaarde . Het gaat om liefde, op de eerste plaats liefde voor jezelf, wat ons verteld dat we het verdienen om bij iemand te zijn die ons respecteert, eert en waardeert en volledig in staat is zich met de ander te verbinden door pure liefde.

Is dit niet het geval, laat deze personen zelf werken aan het vinden van een balans in hun vrouwelijke en mannelijke kanten; iedereen heeft al genoeg werkom zichzelf te vinden en te begrijpen.

Als iemand in balans komt, zullen anderen in de omgeving als volgt handelen:

1. Anders reageren 2. Het terug projecteren 3. Niet in staat zich aan te passen, waardoor de relatie over gaat om ruimte maken voor een nieuwe, beter passende relatie.

Aanvullende energie

Tweelingziel energie is aanvullende energie. De tweelingziel gaat over het volledig afgestemd zijn op jezelf - de heilige plek diep in jou en de goddelijke mannelijke en vrouwelijke energieën die in jou schuilen.

Het gaat over het ontdekken van jouw kern - jouw authentieke ik. Dat is wat het verschillend maakt van de relatie als zielsverwanten ( soulmate). Degene met wie we samenwerken om te evolueren en groeien binnen de context van onszelf, is de representtie van de ware tweelingziel. De tweelingzielhereniging zal altijd binnen in jezelf  plaatsvinden. Je begint je eigen eenheid te ervaren, langzaam kom je tot een bepaalde staat van zelfacceptatie. Pijnlijke herinneringen uit het verleden verwelkom je met vrede. Oude wonden helen. Je ziel zal zich vrij gaan voelen.

Je ziel roept

De ontmoeting met je tweelingziel is de genade van God. Het stelt beide personen in staat om zixh aan een ander te helen met een intensiteit die anders niet mogelijk zou zijn. Een tweelingziel ervaart een enorm hoge liefdestrilling niet te vatten in woorden of concepten. Het is alsof je iedere seconde fantoompijn ervaart. Je ziet de ander niet maar voelt hem/ haar wel continu.

Die kracht komt voort uit de synergie tussen de energetische velden. Het potje past op het dekseltje, zogezegd. Deze relatie heeft de potentie jullie beiden te transformeren, als je bereid bent om het aan te gaan. Je ego stribbelt tegen, maar je ziel roept.