Standaard pagina

Introductie van liefde op je werk

Affirmaties: Ik heb liefdevolle interacties met de mensen  met wie ik werk.

                      Ik werk met liefde en plezier.

Je besteedt grote delen van je leven op je werk- maar hoeveel liefde en plezier ervaar jij op je werk?

Hoeveel werkelijke verbindingen ga jij aan met de mensen wie je werkt?

Omdat wij werk en prive scheiden, lijkt het zo makkelijk om de mensen op je werk als puur dat te zien: mensen op je werk. Maar het zijn mensen met wie je elke dag interacties aangaat- en er is maar een iemand nodig om die interacties liefdevol te maken: jij. Deze affirmaties helpen je om zelfs werk dat je niet leuk vindt, met liefde te doen, en om er zelfs die ene collega of misschien wel je baas of een ondergeschikte waar je niet zo goed mee overweg kunt, in je hart te sluiten.

Waarom? Omdat jij het waard bent om elk moment van de dag gelukkig te zijn, ook in je werk. Omdat warme werkrelaties je een gevoel van vervulling en bevrediging geven over je werk. En omdat goede relaties op het werk leiden tot goede prestaties- jij wordt er zelfs beter van! 

Er is op dit moment op de werkvloer een stille revolutie gaande: de her-introductie van liefde. Want liefde leidt tot gelukkige mensen, en gelukkige mensen leiden tot gelukkige klanten en gelukkige klanten leiden tot betere resultaten.

Filmpje: http://www.verhoogjelq.nl

Lq betekent love quotient

De menselijke factor

'De dingen goed doen en de goede dingen doen.'

We kunnen een nieuwe visie op welvaart, groei en 'werken' ontwikkelen.
Door meer openheid, delen van verantwoordelijkheden, beter samen te werken en inspireren van je medewerkers en dit vice versa.